Ledig erf Avondetappe

Seizoen lijkt alweer ten einde voor het goed en wel was begonnen dit jaar. Om in de avonden toch nog door te fietsen hebben we het volgende bedacht:

Activiteit: Ledig Erf Avondetappe
Tijdstip: Maandagavond 19:00
Rondje: 50 km 

Voor de route kijk op de Strava-pagina .

Voor de mensen die in de avonden door willen fietsen een vast rondje. Idee is om met max 6 personen elke maandag een vast rondje te fietsen. Dat wil zeggen bij meer dan 6 personen opsplitsen in groepjes naar snelheid. Dit om het veilig te houden, om die reden ook een vast rondje. 

Rondje begint bij de parkeerplaats van de sportvelden aan het einde van de Koningsweg in Utrecht. Via de achterdijk en het betonpad naar Wijk Bij Duurstede, via de Lekdijk naar het Schipperspad om vervolgens via de plofsluis weer terug naar de parkeerplaats te gaan. Afhankelijk van de wind is dit rondje om te draaien. 

Bedoeling dat zowel Ga Toch Fietsers die langer door willen fietsen mee kunnen als dat ervaren fietsers dit kunnen. Vandaar bij meer dan 6 personen opsplitsen naar snelheid. Samen uit samen thuis.

Er is een app-groep voor deze activiteit, mocht je interesse hebben meld je dan even aan via fietsclubledigerf@gmail.com

Reacties zijn gesloten.