Seizoensopening 2022

Op 3 April was het dan eindelijk zover! Een echte ouderwetse seizoensopening van de fietsclub. Het was niet op de gebruikelijke locatie “cafe Ledig Erf” maar dit jaar in camping de Ganspoort. Na het ontvangst met koffie en een bananengebakje konden de leden contributie betalen bij Jan en overgebleven club shirtjes, petjes e.d. aanschaffen voor de helft van de prijs. De opbrengst daarvan komt ten goede aan giro 555 (dus mochten leden nog iets aan willen schaffen spreek Marc aan of stuur een mail naar de fietsclub).

Na een mooie speech van de voorzitter werd het tijd voor de groepsfoto welke buiten werd genomen door Kees. Hierna kon er gestart worden door de diehards met het rondje Ledig erf. Het weer viel afgezien van de kou, de wind en een enkel buitje best mee. Het toetje van de dag was in brouwerij de Kromme Haring, wij waren hier welkom om de hoogmis te komen kijken onder het genot van lekker bier en Vlaamse frieten. Doordat MvP Poga zijn hielen liet zien en als eerste over de streep bolde met in zijn wiel DvB (een echt Nederlands 1-2tje) kon de dag niet meer stuk.

Hopelijk is dit de opmaak voor een leuk, veilig en fietsrijk seizoen voor de club met veel activiteiten die hopelijk dit jaar wel door kunnen gaan. Hou de nieuwsbrief en het aangekondigde Huddle in de gaten en veel plezier allemaal in het Utregse Vuelta jaar.

Reacties zijn gesloten.