Clubblad: graag weer je bijdrage!

Terwijl zelfs de bosfietsers aan het schaatsen zijn en de fietsen dus werkloos in de schuur hangen, is de redaktie alweer hard bezig aan het nieuwe clubblad voor 2013. Dat dan weer voor de Opening op de deurmat zal liggen: fris en vrolijk voor een mooi komend fietsseizoen.

Hoewel fris en vrolijk? We zullen natuurlijk wel wat aandacht aan de diskussie over de stimulerende middelen besteden. Zullen we het eens hebben over:
– de medische gevolgen van doping?
– jouw bekentenissen? ontboezemingen? geheimtips?
– de leuke dingen van stimulerende middelen, endofinen (samentrekking van endo en morfine!), euforie, overschatting, of de kater erna?
– wat is jouw stimulans?

Wil jij over 1 of meer van deze onderwerpen iets kwijt? Serieus of met een gulle glimlach, een boute stellingname of een driedubbele nuancering? Een gelletje hier en daar of ga jij verder voor een bijzondere rit? Waar kan je dat beter kwijt dan in ons clubblad? Mooie gespreksstof tijdens de Opening!

Maar ook andere onderwerpen – waaraan wij natuurlijk nog lang niet aan gedacht hebben – zijn natuurlijk van harte welkom!

Graag voor 11-2-2013, dat is de harde deadline voor het voorjaarsnummer om voor de Opening het blad in elkaar te kunnen draaien. Aan het bekende redaktieadres svp.

Otte, Jan & Patricia

Reacties zijn gesloten.