Nieuwe redactie gezocht!

Fietsvrienden,

Na de hartverwarmende seizoensopening van afgelopen zondag hebben we er natuurlijk allemaal heel veel zin in, in fietsen dan. Na dat fietsen kan het ook heel prettig zijn om met de benen omhoog allerlei te lezen over wat Ledig Erf-leden hebben gedaan, doen, gaan doen of wat hen überhaupt bezig houdt. Ons prachtige clubblad is daarvoor een prima podium. Nu is er op dat vlak een klein probleem dat we gezamenlijk gaan oplossen: er is geen redactie meer. Zonder redactie is er geen clubblad en zonder clubblad wordt het wel wat kaal…..

Daarom is mijn verzoek aan iedereen om zich af te vragen of er geen (latente) redactie-ambities zijn die botgevierd kunnen gaan worden de komende tijd. Er hebben zich al wat mensen aangemeld maar nog niet genoeg voor een slagvaardige reactie. Natuurlijk spreekt het voor zich dat nieuwe redactieleden het volste recht hebben om het blad geheel naar eigen idee en inzicht (vorm, inhoud, et cetera) samen te stellen en uit te brengen.

De afgezwaaide redactieleden Patricia, Otte en Jan kunnen je als je wil wat meer vertellen over hoe zij het hebben aangepakt. Hun contactgegevens staan op de (mooie nieuwe) site.

Denk er eens over na voor, tijdens of na het fietsen en laat weten als je er zin in hebt. In de redactie dan. Ik hoor graag van je.

Groet,

Jos Smulders

Reacties zijn gesloten.