Seizoensopening 2013

Openbaar verhoor
De Waarheidscommissie van Wielerclub Ledig Erf roept alle leden op te verschijnen op een collectief openbaar verhoor. De inquisitie wordt gemakshalve gecombineerd met de geplande Seizoensopening. Aan u wordt een aantal vragen voorgelegd, die u alleen met ‘Ja’ dan wel ‘Nee’ dient te beantwoorden. Vervolgens krijgt u ruim gelegenheid uw collega-fietsers er bij te lappen. De Waarheidscommissie neemt vervolgens ter plekke een besluit over het al dan niet continueren van uw lidmaatschap van Ledig Erf. Die beslissing is onmiddellijk van kracht. Een royement betekent ontzegging van de bevoegdheid het Ledig Erf-parcours te betreden met een twee-wieler. Voor de zekerheid wordt ter plekke uw voorwiel dubbel gevouwen. Verschijnen voor de Waarheidscommissie is verplicht, niet op komen dagen betekent sowieso royement.

Waarvan akte.

De Waarheidscommissie,
mrs. Winfrey, mr. Smulders, ir. Bruijnes, drs. Bataille

Seizoensopening
Als alle querulanten afgedropen zijn, gaan we met een schoon geweten  verder met de seizoensopening van ‘Het Nieuwe Ledig Erf’.  Teneinde de Nieuwe Voorzitter gerust te stellen, zal die dit jaar nog gepaard gaan met de achterhaalde rituelen, die u gewend bent. Hij mag zelfs een speech houden. Maar de Vernieuwing is natuurlijk niet tegen te houden. Uiteraard hebben wij weer een  bekende Utrechtse Nederlander weten te strikken met veel fiets- en TV-ervaring. Zijn naam wordt genoemd voor nog veel grotere uitdagingen.

Waarvan akte.

De Seizoensopening-commissie,
Jos, Chris en Pluup

 

OPROEP AAN ALLE LEDEN

Zondag 24 maart 2013, 12.00 uur,  Plein voor Café Ledig Erf te Utrecht

KOMT ALLEN! OM 12:00  (OF KOM NOOIT WEER)

Reacties zijn gesloten.