Tocht vd Maand: 5 mei Crètes Thudiniennes

Alweer tweede Tocht van de Maand: de Crètes Thudiniennes door de mooie provincie Henegouwen, is op zondag 5 mei 2013. Een mooie start van het voorjaarsseizoen: zondag de Bollentocht, daarna de tijdrit (zie e-mail van Janine) en dan dus de Crètes Thudiniennes.
Afstanden: 80-125-165 km
Start: Estinnes-au-Mont (Henegouwen)

Wat moet je doen?
– wil je mee?: meld je aan bij de coördinator Jan Builtje
– laat weten of je zelf een auto hebt, hoeveel extra renners je kunt meenemen en hoe laat je kunt vertrekken
– laat weten of je wilt overnachten

PRIJSVRAAG
Voor de maand juli is er geen aangewezen tocht. De afgelopen twee jaren was de deelname in de zomer gering door vakanties en de overmaat aan aanbod in het (verre) buitenland. Voor juli schrijven we een prijsvraag uit. Kies een tocht uit het lijstje met tochten, maak je keuze publiek en ga er met zoveel mogelijk Ledigerfers heen. De Tocht waar de meeste renners heen gaan is de Tocht van de Maand juli. Bewijs van deelneming: een foto van de deelnemende Ledigerfers met herkenbare plaatsaanduiding of een stempelkaart van de tocht. De initiatiefnemer of -neemster krijgt een bijzondere prijs.

MEER TOCHTEN
Maar ook voor de andere maanden is op de website een tochtenselectie van de TvdM-comissie te vinden. Bekende en minder bekende tochten op elk weekend tussen half maart en eind september. Uitzoeken maar en neem andere Ledigerfer mee en schrijf er over in het clubblad.

Reacties zijn gesloten.