Garmin cursus, deel I op 11 februari 2014

De eerste avond is inmiddels gepland op 11 februari om half acht ’s avonds en vindt plaats in Enof: Krugerstraat 3 te Utrecht

Omdat het ‘ervaringsniveau’ van de aanmelders wisselt hebben we besloten de eerste avond met name aandacht te geven aan een aantal basis-zaken. Je bent als meer ervaren Garmin-gebruiker ook meer dan welkom, als was het maar omdat je dan ook zo nu en dan jouw buurman of -vrouw terzijde kan staan.

Wat je in ieder geval mee neemt die avond is het volgende:
-Jouw Garmin;
-Een laptop;
-Het verbindingssnoertje tussen Garmin en laptop;
-Voeding van jouw laptop.

Er zijn een paar mensen die (nog) geen Garmin hebben en graag willen meekijken voordat ze iets gaan kopen, ook dat is geen probleem.

We zullen met name gebruik maken van Basecamp, dat omdat dat programma wat toekomstvaster is dan Mapsource. Het is handig als je vooraf Basecamp al kunt laden op de laptop. Verder is het handig (maar geen vereiste) dat je al ‘open source’ kaartmateriaal beschikbaar hebt. Mocht dat vooraf niet lukken dan kunnen we je er later ook mee helpen. Binnenkort zal Willem van Beers jullie nog wat informatie sturen over het laden van Basecamp en het open source-kaartmateriaal.

Gaandeweg de eerste avond zullen we kijken hoe we verder gaan en aan het einde zullen we in overleg met jullie als daar behoefte aan is direct een vervolgavond inplannen.

-Afmeldingen svp graag tijdig doorgeven-

Contactpersonen:
Willem van Beers & Kees Vreeken

Reacties zijn gesloten.