Lezing Koen de Jong: 5 maart

Op woensdag 5 maart om 20.00 uur organiseren Fietsclub Ledig Erf en Sportrusten een lezing. Sportrusten is een programma van 100 dagen waarbij je ademhalingsoefeningen en wielrennen combineert. Je ontspant, het geeft energie en je sportprestaties varen er wel bij.

Koen de Jong, bedenker van Sportrusten en naast Aart Vierhouten medeauteur van ‘Ik, de Wielrenner’, zal op enthousiaste wijze vertellen over o.a.  ademhaling, vetten en suikers en ´vogels kijken´!  Wil jij hierbij zijn, meld je dan uiterlijk 24 februari aan bij Patricia Breshamer. Doe het snel, want vol = vol.

 

Wat: Lezing door Koen de Jong
Wanneer: woensdag 5 maart 2014
Waar: Louis Hartlooper Complex, Tolsteegbrug 1, Utrecht
Ruimte: Das Kabinett
Hoe laat: 20.00 uur
Kosten: 7 euro (inclusief 1 consumptie: koffie/thee)
Geef je op voor 24 februari bij Patricia Breshamer!

Reacties zijn gesloten.