NIEUW: Ga toch fietsen!

Fietsclub Ledig Erf start op de maandagavonden met een nieuwe fietsgroep voor beginnende fietsers. Iedereen is welkom, dames én heren, en het motto is: samen uit, samen thuis!

Tijdens de tochten van ca. 40-50 km leer je rijden in een groep, ontdek je leuke routes rondom Utrecht en werk je aan je conditie en basistechniek (trapfrequentie, schakelen etc). Er wordt gereden met een gemiddelde van ca. 25-27 km gem. Meerijden is de eerste keren vrijblijvend, maar als je het leuk vindt kun je lid worden van Fietsclub Ledig Erf. Dit kost slechts € 15,- per jaar.

Daarnaast kun je van de ervaren begeleiders alles te weten komen over gerelateerde zaken zoals wat is geschikte kleding, voeding, materiaal en hoe je omgaat met bv Strava of een Garmin-GPS apparaat. Na afloop kunnen diegene die dat willen nog gezellig wat met elkaar drinken in Café Ledig Erf.

Fietsclub Ledig Erf is een Utrechtse fietsclub die al 20 jaar bestaat. Met een gevarieerd ledenbestand en ieder jaar afwisselende activiteiten biedt de club voor ieder wat wils. Belangrijk is de vrijheid (er zijn geen verplichte trainingen) en de gezelligheid na afloop van het fietsen.

Maandag 14 april starten we met de eerste tocht van het jaar. We verzamelen om 19 uur op het Ledig Erf. Na een kennismaking rijden we weg voor een tocht van ca. 1 uur. In de weken daarna bouwen we de tochten langzaam uit. Om mee te kunnen fietsen heb je uiteraard een racefiets nodig. Ook een helm is verplicht, klikschoenen zijn niet per se noodzakelijk.

Wil je meedoen of heb je nog vragen neem dan contact met ons op via: fietsclubledigerf@gmail.com

Reacties zijn gesloten.