Fietsclub Ledig Erf weekend 27-28-29 juni 2014

De eerste informatie is bekend over het programma van HET fietsweekend van dit jaar: Het lang Leve het Ledig Erf Fietsfeestweekend!

Het Lang Leve het Ledig Erf Fietsfeestweekend begint vrijdagochtend 27 juni om elf uur. Vanaf het Ledig Erf fietsen we naar Afferden – naar een mooi, rustiek kampeerterrein midden in de bossen. Bij aankomst staat de soep klaar en ook voor eventuele laatkomers zal er eten zijn. De lange zomeravond vullen we verder met sport en spel.

Zaterdag wacht ons een dag vol (fiets)verrassingen en een spetterend feest. Uiteraard is er voor de voetballiefhebbers ’s middags gelegenheid om naar het WK te kijken. ’s Avonds wordt er een heerlijk buffet klaargemaakt en luistert onze dan al legendarische LE band de avond op.

Zondag wordt er volgens een andere route terug gefietst naar het Ledig Erf zodat we om 13.00 weer als vanouds kunnen aanhaken voor de volgende 20 jaar!

Inschrijven is mogelijk vanaf ca. 1 april, nader bericht hierover volgt!

Het Weekend comité
Janine, Jan B. en Ber

Reacties zijn gesloten.