23 maart 12.00: Opening 20e seizoen!

Aanstaande zondag 12.00 uur is het zo ver: de spetterende opening van het 20e seizoen van Fietsclub het Ledig Erf. Het zal een historische opening zijn met louter hoogtepunten:

-Koffie, thee en bananengebak;
-Het eerste en nu al legendarische optreden van de Ledig Erf Light Orchestra (LELO);
-Een verrassende Mystery Guest die zijn of haar sporen heeft verdiend op het gebied van muziek, poƫzie, literatuur en wielersport;
-Een bloedstollende Quiz over 20 jaar Ledig Erf met fantastische prijzen;
-Contributie betalen = petje halen, hieronder meer informatie over dit exclusieve fashion item
-Korte maar indrukwekkende toespraken;
-Het Fotomoment;
-Natuurlijk ook lekker fietsen.

Contributie betalen = petje halen
Het bestuur heeft unaniem besloten de contributie andermaal niet te verhogen. Deze blijft dus 15 euro. Hierbij de oproep om met gezwinde spoed de schuld in te lossen. Dat kan door tijdens de opening het bedrag te doneren aan Jan B & Otte. Daarna digitaal door het bedrag te storten op rekeningnummer IBAN: NL62 INGB 0000 7669 50 o.v.v. contributie 2014 t.n.v. Fietsclub Ledig Erf.

Degenen die tijdens de opening hun schuld inlossen krijgen gratis en voor niks een koerspetje. Deze is geheel in stijl met de kledinglijn van de fietsclub. Een must have dus. Natuurlijk kunnen ook degenen die de contributie al betaald hebben en op de opening verschijnen een gratis petje scoren. Daarna moet er voor de petjes 5 euro worden betaald. Met deze actie verwachten we dus een massale opkomst tijdens de opening.

Komt allen en komt op tijd want vol is vol!

Voorzitter Jos

Reacties zijn gesloten.