Inschrijving LLLEFFW geopend!

Schrijf je nu in voor het Ledig Erf Jubileum Weekend (oftewel het: Lang Leve Ledig Erf Fiets Feest Weekend (LLLEFFW))! Er zijn maar beperkt plaatsen beschikbaar, dus wacht niet te lang.

Programma
Het Lang Leve het Ledig Erf Fietsfeestweekend begint vrijdagochtend 27 juni om elf uur. Vanaf het Ledig Erf fietsen we naar Afferden – naar een mooi, rustiek kampeerterrein midden in de bossen. Hier kun je zowel overnachten in een slaapzaal of in je tentje. Bagagevervoer wordt geregeld. Bij aankomst staat de soep klaar en ook voor eventuele laatkomers zal er eten zijn. De lange zomeravond vullen we verder met sport en spel. Uiteraard kun je ook met je auto komen of met de trein (station Boxmeer).

Zaterdag wacht ons een dag vol (fiets)verrassingen en een spetterend feest. Uiteraard is er voor de voetballiefhebbers ‘s middags gelegenheid om naar het WK te kijken. ‘s Avonds wordt er een heerlijk buffet klaargemaakt en luistert onze dan al legendarische LE band de avond op.
Zondag wordt er volgens een andere route terug gefietst naar het Ledig Erf zodat we om 13.00 weer als vanouds kunnen aanhaken voor de volgende 20 jaar!

De kosten zijn:
-1 nacht: 35 euro
-2 nachten: 60 euro
(Inclusief eten)

Aanmelden
Meld je aan voor het weekend via dit INSCHRIJFFORMULIER.
Je aanmelding is pas geldig als het geld ook op de LE rekening staat: NL62 INGB 0000 7669 50 t.n.v. Fietsclub Ledig Erf Utrecht.
Inschrijven is overigens alleen mogelijk voor leden van het Ledig Erf. De inschrijving sluit 18 juni!

Na je inschrijving ontvang je aanvullende informatie over hoe en wat.

Voor vragen, neem contact op met: Ber Dölle of Jan Builtjes

Reacties zijn gesloten.