21 juni: Rondje IJsselmeer in 1 dag!

Het rondje IJsselmeer in 1 dag wordt verreden op 21 juni, de langste dag van het jaar! Een goede reden om mee te gaan. Daarnaast bestaat de club 20 jaar en heb je nog een reden. Zeker als je het weekend erop een beetje voor de dag wilt komen. Ook is het een prachtige tocht en met goed weer is dat dan wel eigenlijk en vooral de belangrijkste reden om eens een keer een echt lange tocht te maken!

We vertrekken om 5 ‘s ochtends vanaf het Ledig Erf en met een goede gang ( ca. 27 km/h gem.) zijn we tussen 9 en 10 ’s avonds weer terug. Afhankelijk van de wind op de Afsluitdijk gaan we rechts- of links om. Mocht je nu bang zijn en 380 km toch wat ver vinden, we passeren NS stations in Hoorn, Harlingen(op 8km) en Kampen, thuis kom je dus altijd!

Contactpersoon: Gerco Meijer
Als je doorgeeft dat je komt wachten we op je en anders zien we je op het terras.

Reacties zijn gesloten.