The Finishing Touch: Echte LE-handschoentjes

Na het shirt kwam de broek. Na de broek kwamen de sokken. Na de sokken kwam de wielerpet. Bijna klaar……
Wat er natuurlijk nog aan een complete Ledig Erf-wieleroutfit ontbreekt zijn mooie stijlvolle van clubkleuren voorziende wieler-handschoentjes. Die komen er aan en natuurlijk van onze huisleverancier van topkwaliteit Sportful! De maximale kosten (afhankelijk van de belangstelling) bedragen EUR 25,- en ze zijn verkrijgbaar in de maten XS/S/M/L/XL/XXL.

Schrijf je nu in en geef aan welke maat je wil via dit formulier. Als de oplage groot genoeg is voor een lagere prijs dan laten we je dat weten. Je ontvangt sowieso nog bericht over je bestelling en de betaling. Overigens zullen we later dit seizoen ook nog de gelegenheid bieden om shirts en broeken na te bestellen. Shirts zijn nu ook nog te koop in de kroeg.

De deadline om je op te geven is 23 juli!

Reacties zijn gesloten.