Tour de Bastion: 5 juli

Op zaterdag 5 juli organiseert Good cycling in samenwerking met Horeca Lucas Bolwerk (Eetcafé Tilt!, Café brasserie Zocher, Café De Stad en Café De Potdeksel) de eerste ‘le Tour de Bastion’. Gezamenlijk hebben deze bedrijven het initiatief genomen om ter gelegenheid van de Grand Depart van de Tour de France een toertocht te organiseren. Een opwarmertje voor de tourstart in Utrecht volgend jaar en bovendien een evenement dat jaarlijks terug zal keren.

Starten en finishen vindt plaats op het Lucasbolwerk in Utrecht en vanaf hier heb je de keuze uit een mooi parcours van 60 km of 100 km rondom Utrecht. Na afloop is er uiteraard #goodfood! Máár…er is meer. Vanaf 13.00 uur is er op het plein genoeg te doen voor familie & supporters. Ze kunnen mee-eten met de renners, er is een springkussen, een kinderfietsparcours en kraam van Kok Fietsen, live muziek, live Tour de France op tv en Brouwerij De Leckere tapt hun heerlijke bieren.

Meedoen?
Schrijf je dan nu in via http://goodcycling.nl/events/le-tour-de-bastion/

Wat kun je verwachten?
Voor de 100 km word je geacht om vanaf 10.30 uur aanwezig te zijn en zal de start vanaf 11.30 uur plaatsvinden. Voor de 60 km wordt je om 11.30 uur verwacht en starten we vanaf 12.30 uur. We verwachten dat de eerste renners vanaf 15.00 uur terug zullen zijn. Na terugkomst is er gelegenheid om de eerste etappe van de Tour de France te kijken en vanaf 16.30 uur zal er een heerlijk buffet klaar staan.

Wat kost het?
Voor fietsers kost het €25 voor het startnummer, parcours inclusief bevoorrading, en good food! De drankjes die je nuttigt zijn voor eigen rekening. Supporters zijn uiteraard van harte welkom. Zij kunnen ook mee eten voor €15 per persoon. Van het inschrijfgeld doneren we €1,- per persoon aan Stichting Energy4All, het goede doel van le Tour de Bastion.

Je inschrijving is definitief als het inschrijfgeld betaald is. Inschrijven kan tot een week voor aanvang van het evenement. Annuleren kan ook tot uiterlijk 1 week voor aanvang van het evenement. Mocht je je onverhoopt later moeten afmelden, dan kunnen we je helaas niet het inschrijfgeld teruggeven aangezien de kok dan zijn inkopen al heeft gedaan.

Voor meer informatie en inschrijven kun je terecht op de website: http://goodcycling.nl/events/

Reacties zijn gesloten.