Rondje IJsselmeer in 2 dagen: de inschrijving is verlengd!

De klassieker wordt gereden op zaterdag 16 en zondag 17 augustus, zo de wind waait rijden we links- dan kan uitrijden. Heb je hem nog nooit gereden?: hier is je kans op een echte tocht! Ben je al eerder mee geweest: laat zien dat je het nog steeds kunt.

Er is een overnachting in Oudemirdum in tent of blokhut. Aankomst met bier, wijn en nootjes gemengd. ‘s-Avonds is er een ‘eenvoudige doch voedzame (en overvloedige) maaltijd’ in een bekend restaurant. Zondagochtend een ontbijt. Onderweg wordt een paar keer gestopt voor een kopje koffie en natuurlijk voor het foto moment op De Dijk. Er rijdt een auto mee voor het vervoer van de bagage. Lukt het niet meer?: dan is er altijd nog de trein terug.

Meefietsen? Geef je dan nu op voor uiterlijk 7 augustus als je in een blokhut wil slapen en voor uiterlijk 14 augustus als je in je tent wil slapen bij Henriette Talma. Geef in je mailtje duidelijk aan of je in de blokhut wilt slapen of in je tent ivm reservering aantal blokhutten.

Kosten weekend: ca. 50 euro, exclusief drankjes/ versnaperingen tijdens tussenstops

Reacties zijn gesloten.