TvdM: Zaterdag 12 juli Brouwerij Tocht

Hij komt er nu snel aan: de legendarische Brouwerij tocht als Tocht van de Maand. Een zaterdagtocht van zo’n 90 km door de ommelanden van oostelijk Utrecht met een bezoek aan de brouwerij De Volle Maat. Zodat we de zondag gewoon kunnen uitrijden.

Brouwerij De Volle Maat
“He, die ken ik”, zullen sommigen zeggen. “Die leverde laatst ‘Hoogblond’ van de tap bij het Ledig Erf”. Klopt!
En er komt er mogelijk binnenkort weer eentje: de Tomahawk. Dat is dus sterkere koek. En wie weet kunnen we de Bok ook nog voorproeven?

De brouwerij is gelegen achter Leusden, Asschatterweg 233, 3831JP Leusden. We zijn eerder op die lokatie geweest. Toen met een nogal amateuristische brouwer. Die is nu vervangen door een nieuwe enthousiaste brouwer die flink aan de weg timmert met heerlijke frisse bieren, in een volledig verbouwde en vergrote ruimte bovendien.

De route
Onze routeprof Joost v. W. te U. heeft weer een mooie route verzonnen die met een fraaie bocht naar de brouwerij leidt. De terugtocht is korter! We kunnen daar de diverse biertjes proeven en er is een (heel) klein hapje bij. Dat kost dan alles bijelkaar 5 euro p.p.
Als de biertjes je in de smaak vallen, kan je ze bij de eigenaar Jean kopen: wij zorgen dan wel dat die weer naar Utrecht komen om ze daar af te halen. Leuk om zelf te drinken, leuk om te geven, leuk voor de brouwer.

Even de afspraken op een rij:
– Tocht van de maand: zaterdag 12 juli 2014 naar De Volle Maat, vertrek: 13.00 uur van Het Ledig Erf
– opgeven uiterlijk woensdag 9 juli of je meegaat (ivm de afspraken)
– kosten 5 euro, vooraf aan Otte te betalen op de zaterdag op het Erf
– neem zelf kontakt geld mee als je daar biertjes wilt kopen (wij regelen wel vervoer naar een lokatie in Utrecht)
– terug plm. 17.30 uur, op tijd voor een fietsbiertje.
– lees de mail met de laatste aktuele berichten (donderdag?, vrijdag?)

Wie gaat er mee?
Groet Otte

Reacties zijn gesloten.