Word Kampioen van Utrecht!

Altijd al een kampioen willen worden? Dan is dit je kans: op zondag 31 augustus wordt tijdens de Ronde van Midden Nederland het Utrechts Kampioenschap verreden. Deze wedstrijd is toegankelijk voor leden van het Ledig Erf, de Volharding, het Stadion en De Domrenners. Het kampioenschap kent 3 categorieën: vrouwen, licentiehouders en niet-licentiehouders (ook dan heb je wel een basis-licentie van EUR 8,- nodig, zie daarvoor de website van de KNWU

Het parcours is 1,4 km lang en kent zelfs een (subtiel) klimmetje! Voor meer info kijk op de site van de Ronde van Midden Nederland.

Gezocht: vrijwilligers
Fietsclub het Ledig Erf organiseert dit kampioenschap samen met de andere Utrechtse wielerverenigingen. Dat betekent wel dat we minimaal 3 vrijwilligers moeten leveren. Vind je het leuk om de koers van dichtbij mee te maken en te helpen, meld je dan aan via fietsclub@ledigerf.net Inmiddels hebben Gerco, Marco en Wieger zich sowieso al beschikbaar gesteld als vrijwilliger.

Wil je meefietsen?
Zet dan de datum vast in je agenda! Inschrijven voor het kampioenschap kan nu al via deze link
Als je alleen het basislidmaatschap hebt, kun je je uitsluitend opgeven via het volgende emailadres: wedstrijdcommissaris@domrenner.nl Laat je ons ook even weten dat je meefietst 🙂 graag even cc’en naar fietsclub@ledigerf.net

Reacties zijn gesloten.