Stichting de Ronde vd Maliebaan zoekt enkele Tourhulpen!‏

Beste Ledig Ervers,

Met honderden miljoenen mensen die naar de TV kijken en misschien wel een miljoen mensen die het live in Utrecht komen aanschouwen. De start van de Tour de France. Alle Utrechtse wielerverenigingen werken samen om rond de Tour een mooi randprogramma te organiseren. De Stichting de Ronde van de Maliebaan zoekt daarom enkele Tourhulpen!

Systeembeheerder – Websiteontwerper
Als systeembeheerder / websiteontwerper ben je verantwoordelijk voor het technisch opzetten, vormgeven en beheer van de website van de randevenementen en de campagnepagina ‘Ga Toch Fietsen’. Je hebt ervaring met het bouwen van websites. De vormgeving en eventuele functionaliteiten van de website worden afgestemd met de werkgroep communicatie en het bestuur van de Stichting.
Meer informatie: Edwin Driessen 06-45696316 , maildriessen@gmail.com

Communicatiemedewerker Social Media
Als lid van de communicatiewerkgroep ben je mede verantwoordelijk voor de social media kanalen van de stichting en de campagne Ga Toch Fietsen. Ook het ontwerpen van affiches e.d. kunnen tot de taken van de communicatiewerkgroep horen. De communicatiewerkgroep vergadert eens in de drie weken en legt de belangrijkste beslissingen voor aan het bestuur van de Stichting Ronde van de Maliebaan.

Wat verwachten we van jou?:
– Ervaring met het maken van communicatie uitingen door je studie of werk
– Een enthousiaste inzet

Meer informatie: Edwin Driessen 06-45696316 , maildriessen@gmail.com

Verkeersregelaars/ parcourswachten

Als verkeersregelaar heb je de taak om te zorgen dat al het verkeer rondom onze evenementen veilig verloopt. Je regelt het verkeer en houdt het parcours voor de deelnemers veilig. Je volgt een online instructie van ongeveer twee uur van de politie om de wettige status van verkeersregelaar te krijgen.Zonder verkeersregaals en parcourswachten is er geen koers! Je bent op één of meerdere dagen minstens 4 uur beschikbaar.
Informatie en opgeven: Martijn Broekman 06-42241599 broek.martijn@gmail.com

De Stichting Ronde van de Maliebaan organiseert:

– Campagne Ga Toch Fietsen (april – juli)
– Tijdrit Het Lint. (31 mei)
– Ronde van het Wilhelminapark (13 juni)
– Ronde van de Maliebaan (14 juni)
– Clinic wielrennen (21 juni)
– Grote Prijs Maarten Ducrot (1 juli)

Het bestuur van de stichting wielerronde van de Maliebaan werkt onbezoldigd.

Reacties zijn gesloten.