Open Utrechts Kampioenschap Tijdrijden 31 mei

Dit jaar staat er bij de Grand Depart in Utrecht een individuele tijdrit van 14 kilometer op het programma. Jij kunt je benen echter al laten spreken tijdens het Open Utrechts Kampioenschap Tijdrijden op 31 mei op het snelle parcours van Het Lint in het Máximapark in De Meern (start eerste categorie rond 17:00 uur).

Het UKT is een officiële KNWU tijdrit over 16 km (2 rondjes). Wedstrijdervaring en een speciale tijdritfiets zijn geen vereiste, alleen het voornemen 16 km lang zo diep mogelijk te gaan. Er zijn een individuele tijdrit en een ploegentijdrit met prijzen voor verschillende categorieën (jeugd (1 rondje van 8 km), niet- licentiehouders, sportklasse, amateurs) voor mannen en vrouwen dus grijp deze kans op eeuwige roem voor jezelf en je club!

Kosten: deelname is €5,00. Dit is exclusief de kosten voor het rekeningrijden voor de categorie licentiehouders. Voor niet-licentiehouders geldt dat in verband met de verzekering een basislidmaatschap van de KNWU verplicht is. Het basislidmaatschap kan eenvoudig voor €8,00 van tevoren via www.knwu.nl worden afgesloten of bij de start op de dag zelf.

Inschrijven: licentiehouders via ‘Mijn KNWU’, overige deelnemers en ploegen via tijdritutrecht@gmail.com. Vermeld in de mail je naam, adres, KNWU lidmaatschapsnummer, wielervereniging, categorie, leeftijd en geslacht. Vermeld voor deelname als ploeg de informatie voor alle deelnemers (minimaal drie, maximaal vier, er is geen categorie voor mixed teams).

Let op: inwoners van de provincie Utrecht hebben tot 10 mei voorrang. Daarna wordt de inschrijving ook opengesteld voor deelnemers buiten de provincie Utrecht dus wees er snel bij!

Meer informatie: www.rondevandemaliebaan.com
Vragen: tijdritutrecht@gmail.com

Reacties zijn gesloten.