Oproep: Mijn Tour (Clubblad)

Terwijl de Tour inmiddels voorbij is denk ik terug aan de Grand Depart in Utrecht. Terug aan onder andere de bolletjesjurk, de prachtige fotoreportage in de glossy Monocle, De UPU-tocht met het nachtelijke interview op Radio 3 en de hero├»sche aankomst bij Maximus, meefietsen met de profs en in de ploegleidersauto zitten, Herman de schermman in LE-outfit, de TV-beelden met het diepte-interview op de Amerongseberg, het repeteren van de ploegenpresentatie op het Lepelenburg, Ledig Erfsters als bikebabes bij La Caravane d’Utrecht en nog veel veel meer.

We hebben als Fietsclub Ledig Erf fantastische dingen mee gemaakt en waren in onze stad van heel dichtbij getuige van en deelnemer aan een unieke gebeurtenis. Dat vraagt om een tastbare herinnering. Mijn voorstel is om richting einde seizoen een heel mooi en eenmalig clubblad met als titel ‘Mijn Tour’ te doen verschijnen met de prachtige en persoonlijke verhalen die gekleurd zijn door de Grand Depart en alles wat daar omheen hangt. Een redactie zal zich buigen over plaatsing en vormgeving. Maak dus van je hart geen moordkuil, deel je zoete en bijzondere herinneringen en klim in de pen/computer. Voorlopig kunnen plannen en vragen bij mij terecht.
De Voorzitter
(Jos)

Reacties zijn gesloten.