Start Ga Toch Fietsen seizoen 2016!

Op maandag 11 april starten we al weer voor het derde jaar op rij met Ga Toch Fietsen (GTF) op de maandagavond! De GTF maandagavondgroep is bedoeld voor beginnende fietsers. Iedereen is welkom, dames én heren, en het motto is: samen uit, samen thuis!

Tijdens de tochten van ca. 40-65 km leer je rijden in een groep, ontdek je leuke routes rondom Utrecht en werk je aan je conditie en basistechniek (trapfrequentie, schakelen etc). De afstanden breiden we geleidelijk uit, mede afhankelijk van de hoeveelheid daglicht. Latere instappers moeten dus rekening houden met het feit dat de afstanden dan al weer wat langer zijn dan in april, ook bij de langzaamste groep.

Er wordt gereden in 2 groepen. We vertrekken om 19 uur vanaf het Ledig Erf.
-Groep B een groep met een gemiddelde van ca. 29-30 km
-en Groep C: met ca. 26-27 km gemiddeld.
Wij adviseren ga bij twijfel mee met de rustigste groep de eerste keer.
Na afloop van de tochten kunnen diegene die dat willen nog gezellig wat met elkaar drinken in Café Ledig Erf.

Om mee te kunnen fietsen heb je uiteraard een racefiets nodig. Ook een helm is verplicht, klikschoenen zijn niet per se noodzakelijk. Meerijden is op eigen risico, we adviseren bij de NTFU lid te worden ivm de verzekeringen die zij aanbieden.

Wil je meedoen of heb je nog vragen neem dan contact met ons op of meld je aan via: fietsclubledigerf@gmail.com
Sowieso houden we je via de GTF mailinglist dan op de hoogte, ook als we bv last minute besluiten een tocht af te lasten.

Reacties zijn gesloten.