Primeur: verse clubkleding op komst

Wil jij in het nieuwe seizoen super gesoigneerd voor de dag komen?! Bestel dan dit najaar je nieuwe clubkleding van het merk Sportful. Voor het eerst sinds 2013 is het weer mogelijk de volledige range te bestellen: van fietsbroek tot windstopper en van handschoen tot fietsshirt. Nieuw dit jaar is de optie te kiezen voor een strakker vallend shirt, en een heus tijdritpak. Ook voor de dames zijn er speciale broeken en shirts te bestellen, dus grijp nu je kans!

Ga Toch Passen!
De aftrap van de kledingronde is op het Eindfeest op 29 okt. Hier heb je de mogelijkheid om de kleding te passen. Er is één alternatieve pas-mogelijkheid: op woensdag 2 november vind je ons van 19:30-21:30 in Brewpub De Kromme Haring (gevestigd in VechtclubXL, Europalaan 2B, Utrecht).

Prijzen, bestellen en levering
We zijn momenteel nog in overleg met sponsoren en de leverancier, om voor jou een zo goed mogelijke deal te maken. De precieze collectie, prijzen en bestelprocedure hoor je op ‘t Eindfeest, en krijg je rond die tijd ook in je inbox. De levering van de artikelen zal plaatsvinden rond de seizoensopening in maart 2017.

Tot zover de kledingcommissie.

Reacties zijn gesloten.