Wielerfestival Wilhelminapark 30 juni & 1 juli!

Wielerfestival Wilhelminapark

Vanaf 2015 worden jaarlijks wielerwedstrijden georganiseerd in het Wilhelminapark en op de Maliebaan. Dit jaar is er voor gekozen de wedstrijden op één locatie te houden: het Wilhelminapark. Op deze manier ontstaat er een compleet wielerweekend op 1 locatie.

Wedstrijden voor iedereen: 30 juni en 1 juli

Wielerplatform Utrecht organiseert in het weekend van 30 juni & 1 juli wielerwedstrijden voor diverse categorieën op in het Wilhelminapark. Wedstrijden voor jong en oud, vrouw en man, licentiehouder en niet-licentiehouder, iedereen die van fietsen houdt is welkom.

Utrechts kampioen

Voor de heren funklasse en amateurs is er een heus klassement over twee wedstrijden! De renners met de meeste punten over de twee wedstrijden wordt gehuldigd als Utrechts kampioen en wint de Utrechtse kampioenstrui.

Programma en inschrijven

Het hele programma vind je op onze website. Ook inschrijven doe je op www.wielerplatformutrecht.nl/wielerwedstrijden-utrecht/ Licentiehouders schrijven in via Mijn KNWU.

 

Vrijwilligers

Om een veilig parcours neer te zetten wordt het verkeer omgeleid, zijn er oversteekplaatsen voor voetgangers en zijn er langs het parcours verkeersbegeleiders. Naast professionele verkeersregelaars kunnen wij niet zonder vrijwilligers. Daarom zijn we heel blij met hulp! Daartegenover staat naast eeuwige roem, goede verzorging de hele dag door, bescherming tegen het weer en goede informatie en instructie.

Tijden
zaterdagochtend 10.00-14.00
zaterdagmiddag 13.45-17.45
zaterdagavond 17.30-20.30

of:
zondagochtend 9:45-13.45
zondagmiddag 13.30-17.30

Meld je aan
Als je een shift kan helpen kan je daarna natuurlijk ook naar de wedstrijden kijken of gezellig een biertje drinken op het festival. Als je samen helpt met een vriend of vriendin dan probeer we jullie samen in te roosteren. Meld je dan samen aan. Kan jij een shift helpen en daarmee de koers in hartje Utrecht mogelijk maken?

Meld je aan via info@wielerplatformutrecht.nl of stuur een berichtje naar Joris 06 26 806 088.

Reacties zijn gesloten.