Oproep: kopij voor Mijn Berg!

 • De berg waarop ik (bijna) begon te geloven in God
 • De berg waarop ik (bijna) mijn geloof in God ben verloren
 • De berg waaraan ik nooit meer herinnerd wil worden
 • De berg die ik keer op keer op keer wil blijven bedwingen
 • De berg die ik in dit leven niet meer zal bedwingen
 • De berg waarop ik mijzelf meerdere malen ben tegen gekomen
 • De berg die zo mooi was dat ik er (bijna) van moest huilen
 • De berg die zo verschrikkelijk zwaar was dat ik er (bijna) om moest lachen
 • De berg waarop ik mijn liefde voor de fiets (bijna) ben verloren
 • De berg met die bijzondere ontmoeting/ervaring
 • De berg waarop ik mij zo eenzaam voelde
 • De berg waarop ik zo lekker alleen was
 • De berg die mij het Jonge God-gevoel gaf
 • De berg waarop ik niet dood gevonden wil worden
 • De berg die mij een bijna-dood-ervaring bezorgde
Jouw bijdrage aan het bijzondere Ledig Erf-themanummer Mijn Berg dat aan het begin van ons jubileumjaar verschijnt is (na het daverende succes van Mijn Fiets) méér dan welkom! Stuur jouw bijzondere Mijn Berg-bijdrage (en dat kan ook gaan over de Amerongse, de Nedereindse of welke andere bult, heuvel of col dan ook!) als het kan met high resolution-afbeeldingen vóór 1 oktober aanstaande naar jossmulders@casema.nl
Bonusaanbieding: iedereen die op 29 september haar/zijn kopij heeft ingeleverd ontvangt die avond tijdens het spetterende slotfeest in Parnassos gratis en voor niets uit handen van de Voorzitter een verrassend ledig Erf-
cadeau!

Reacties zijn gesloten.