Voorinschrijving LEFFE 2019 weekend geopend!

Fietsclub Ledig Erf bestaat 25 jaar en dat gaan we met elkaar vieren! Onder andere met een speciaal Ledig Erf Fiets Feest Evenement (LEFFE) van 6-8 september 2019 in Limburg (de prachtig gelegen locatie blijft nog even geheim).

Je kunt je nu alvast voorinschrijven zodat je zeker bent van een plekje en het organiserende comité een indicatie heeft van hoeveel mensen er komen ivm de voorbereidingen.

Wat houdt het weekend in:
-2 overnachtingen (met naar keuze een plekje in een authentieke  slaapzaal of in je eigen tent)
-volpension (extra bonus: Monique gaat koken, whoop whoop!)
-Inclusief gratis activiteitenprogramma. (Drank is exclusief en op nacalculatie)
Voor:  € 75,- ALL-IN!

De kleine lettertjes:
Uiteraard verwachten we dat iedereen hier en daar een handje meehelpt bv met koken en afwassen. Heb je nog leuke ideeën voor het weekend en wil je meehelpen deze uit te voeren geef dit dan even aan in een mailtje naar fietsclubledigerf@gmail.com  of in het inschrijfformulier. Huisdieren zijn niet toegestaan in de accommodatie. Voor de slaapzaal dien je zelf een 1-persoons hoeslaken, dekbed of slaapzak en kussen mee te nemen.

Meer info volgt nog de komende maanden inclusief informatie over de betaling etc. Behalve je opgeven via het formulier in de pelotonmail van 7 februari jl hoef je dus verder nu nog niks te doen.

Het LEFFE-team

Reacties zijn gesloten.