Fietsen maken Utrecht door Laurens Hitman

Onze BU-er (Bekende Utrechter) heeft in samenwerking met co-auteur Kasper weer een mooi boek met fantastische foto’s over ons stadsie en provincie gemaakt. Lees hieronder wat Laurens er over vertelt:

Het boek gaat over de fietscultuur in de provincie Utrecht, de ontwikkelingen op het vlak van infrastructuur, fietsnetwerken maar ook, actueel, over de gevolgen van de corona-crisis. Al die verschillende types fietsers die er zijn in de provincie, van wielrenner tot speedpedelec-forens en van bakfietsvader tot scholier-met-kratje-voorop komen aan bod, vaak aan de hand van een eigen niche-fietsenmaker ergens in de provincie. We vertellen het verhaal van Utrecht – fietsprovincie aan de hand van de etappes van de drie grote rondes die er in Utrecht waren (Giro en Tour) en gaan komen (Vuelta). Ook is er een ’tijdrit’ door de stad Utrecht die tal van Utrechtse fietsmakers en ‘fietsprofessionals’ aandoet.
Het boek is vanaf 15 september verkrijgbaar bij de boekhandel en nu al via https://www.bol.com/nl/f/-/9200000133060822/?fbclid=IwAR0YKNqyvj6JtyGPSDFR2xCFEE6hDX9K2DNX_fofx_Kspv5PvXnvzQZpShM

Reacties zijn gesloten.