Fietsen Natuurlijk

Onze eigen Jair is naar aanleiding van zijn derde plek in RATN te gast geweest in de podcast van fietsen natuurlijk. Lees hieronder het verhaal van Jair en luister vooral naar de podcast! Veel plezier!

Gisteren kwamen de heren van Fietsen Natuurlijk bij me op bezoek om te praten over lange afstanden fietsen en the Race Around the Netherlands. Hij staat sinds vandaag online: http://fietsennatuurlijk.nl/1954/

 

 

 

 

Spotify: https://open.spotify.com/episode/20kaYUiTiP3Z4l5MGQiWSe?si=o3ozR2SWSgWN2mcZcaiGFA

Fietsen Natuurlijk over deze podcast:

Podcast # 25 – “Race Around The Netherlands op Krentenbollen en Karakter” – Over Langeafstandsfietsen met Jair Hoogland.
Je hebt mensen die dingen doen waar jij alleen maar van kunt dromen. Jair Hoogland is zo iemand voor mij. Hij is als derde gefinisht in de Race Around The Netherlands. In bijna 93 uur fietste hij 1925 kilometer. Hoog tijd om hem te vragen wat een mens bezielt om dit te doen en wat er allemaal komt kijken bij het rijden van dergelijke afstanden. Redenatie van Ronald; Als je 200km kunt fietsen kun je ook 400km Fietsen Natuurlijk !

Reacties zijn gesloten.