Seizoensopening 2021

Hoi allemaal,

Het is inmiddels volop lente en we zien de zon weer dagelijks. Zelfs het kort kort rijden kan (soms) alweer. Corona of geen corona de seizoensopening kan dus niet ontbreken.

Op zondag 16 mei willen we het gebruikelijke rondje Ledig Erf fietsen. Omdat we gebonden zijn aan de corona regels wordt het dit jaar anders ingevuld, dus helaas geen mystery guest maar wel bananengebak en gezelligheid.

We rijden in groepjes van maximaal 4. Het eerste groepje start om 12:30 bij sportvereniging Rivierwijkers (Koningsweg 139, 3585 LA Utrecht) waarna elke 5 minuten een volgend groepje start. Het is de bedoeling dat jullie als groep bij elkaar blijven, het is geen race. Als jullie een ander groepje inhalen, fiets er dan voorbij en blijf niet (hoe verleidelijk ook) gezellig bijkletsen. Onderweg zullen jullie opgewacht worden door wat ledig erfers met het beroemde bananengebak en koffie. Mochten jullie na het volbrengen van de ronde nog een (alcoholische) versnapering willen drinken hou jullie a.u.b. aan de corona regels. Vanuit de fietsclub zal er geen afterparty georganiseerd zijn, dit houden jullie te goed.

De link om in te schrijven zal via de app en nieuwsbrief met jullie gedeeld worden. Let op per vakje 1 naam en als een bubbel vol is, is hij vol. De inschrijving sluit op 8 mei om 12:00.

Vergeet je mondkapje niet!

Met vriendelijke groet bestuur fietsclub Ledig Erf

 

Nog een kleine disclaimer: Mocht het vanwege de corona regels niet mogelijk zijn om in groepen van 4 te fietsen zullen de groepen in duo’s opgesplitst worden.

Reacties zijn gesloten.